ART moment

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ART moment » Правила форума » Вібратор

Вібратор

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Порадьте хороший якісний вібратор. Хочу придбати для себе, давно хотіла, але не наважувалась. А зараз чоловік служить, запропонував для мене такий подарунок, тож хочу вибрати щось хороше та якісне.

0

2

Це хіба відгуки почитати, а також погуглити інтим магазини, зараз в інтернеті дуже широкий асортимент. Замовляла один раз, при пересиланні повна анонімність, на пакетах не пишуть, що саме в посилці, тому за це можна не хвилюватись. Також вібратори різні за ціною, можна знайти дешевше і хорошої якості.

0

3

Вібратор додає нових відчуттів , дозволяє отримати оргазм в будь-якому місці , наприклад, можна придбати маленький вібратор, який можна брати з собою . Широкий вибір інтим іграшок в секс шопі https://amy.com.ua/ua/intimnye-tovary/s … /vibratory тут можна придбати товари на будь-який гаманець, в розділах дуже зручно та легко шукати необхідний товар. Під кожним з них є опис, а також при необхідності можна проконсультуватись. Замовляла іграшки собі та на подарунки, дуже швидка доставка і все анонімно. Я задоволена.

Отредактировано Сюзи (2023-10-24 22:37:49)

0

Вы здесь » ART moment » Правила форума » Вібратор